Despre Noi

www.fotovideotimisoara.ro

FotoVideoTimisoara.ro

Suntem o echipa de profesioniști care iubesc arta, frumosul și oamenii și care este hotarata sa abordeze cu toata seriozitatea și creativitatea, toate categoriile de evenimente –familiale, artistice, lansari și promovari de produse, business etc.

Suntem dispusi sa promovam calitatea, sa ne perfectionam tehnicile de lucru, sa ne pastram dinamica activitatilor noastre, concomitent cu asigurarea unor servicii de consultanta pe masura.

Dorim ca surprinderea și imortalizarea momentelor celor mai importannte din viata voastra sa va faca sa retraiti clipe de neuitat pe care doar memoria afectiva si imaginile noastre le pot readuce pe orizontul prezentului si sa va faca sa reconstituiti pasi plini de istorie personala care v-au marcat existenta si care v-au facut sa deveniti ceea ce sunteti.

Arc peste timp, ele vor ramane marturie peste ani si va vor face sa va regasiti si sa reconstituiti drumul dezvoltarii personale.

Ne place sa traim alaturi de voi momente de fericire existentiala si pentru aceasta colaboram cu profesionisti talentati si creativi care sunt mereu in cautare de frumos, de sensibilitate, semnificatie si inedit.

Telefon

+40-722-41 45 49

Locatia noastra

TIMISOARA, Str. Dr. Liviu Gabor Nr.4

Scrie-ne

contact@fotovideotimisoara.ro

Familia KL

KL FILM TIMISOARA REBEANDING COMPANY
FOTOGRAF TIMISOARA
KL FILM - REBRANDING COMPANY
KL FILM - REBRANDING COMPANY